Dobrodošli na stranice Grada Slunja

Trg dr Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj
Centrala: 047/ 777-102
fax: 047/777-122
e- mail: grad-slunj@ka.t-com.hr

 KONTAKTI I PODACI ->

Čestitka za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i Dan Grada Slunja

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja 5. kolovoza 2019. u 14:00 sati položiti će se vijenci na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u gradskom parku (Trg dr. F. Tuđmana) u spomen na sve koji su dali svoj život za jedinu nam domovinu Hrvatsku.

 Gradonačelnik Jure Katić upućuje čestitku svim građankama i građanima Grada Slunja povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i Dana Grada Slunja.

 Drage naše sugrađanke i sugrađani!
Dragi hrvatski branitelji!

Danas s ponosom slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, te Dan Grada Slunja, dane u kojima je prije 24 godine u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja Hrvatska vojska oslobodila okupiranie hrvatske krajeve i naš Slunj i tako postavila temelj za izgradnju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

Danas s izrazitim poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su položili svoje živote, kao i onima koji su patili, borili se i žrtvovali za bolju budućnost svih nas i koji su svojom žrtvom  otvorili put prema sigurnom i mirnom razvitku naše zemlje.

Čestitamo Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i Dan našeg Grada Slunja te vas pozivamo da s ponosom istaknemo hrvatsku zastavu na svojim kućama, zgradama, ustanovama.

 Gradonačelnik Jure Katić

Izbori za EU parlament 2019.

Izbori za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina 2019.

Europe direct Karlovac

Komunalac

Kom. društvo Lipa

Radio Slunj

Župni ured

Grad Slunj, Trg dr. Franje Tuđmana 12, 47240 Slunj, tel: 047 777 102, http://www.slunj.hr, info@slunj.hr