Službene stranice Grada Slunja

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2020

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje

NATJEČAJ

za provedbu Podmjere 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

 

Svrha natječaja

Svrha ovoga Natječaja je pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima, uz očuvanje postojećih ili stvaranje novih radnih mjesta, s ciljem smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnih područja

Korisnici

Fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika. Prihvatljivi korisnici moraju ispuniti uvjete iz Priloga 1 ovoga Natječaja.

Visina javne potpore

50.000 eura u protuvrijednosti u kunama

Rok za prijavu

Od 4.6.2020. - 4.8.2020.

 

Krajem veljače 2020. godine, Grad Slunj u suradnji sa konzultantskom tvrtkom Level Project d.o.o. iz Zagreba, proveo je informiranje javnosti o nacrtu natječaja za tip operacije 6.2.1. "Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima" kojim je moguće provesti razne aktivnosti na postojećim OPG-ima kako bi se započelo sa razvojem nepoljoprivredne aktivnosti (npr. pružanje raznih usluga - frizerski salon, automehaničarska radionica, autoprijevoznik, razvoj tradicijskih obrta, razvoj turizma/iznajmljivanje soba, apartmana i dr.).

Više informacija o natječaju možete pročitati OVDJE.

TEKST NATJEČAJA

NATJEČAJNA DOKUMENTACIJA

Za sve detaljnije informacije možete kontaktirati tvrtku Level Project d.o.o. na broj mobitela 099/325 8800.