Službene stranice Grada Slunja

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2020

Kulturno događanje povodom Međunarodnog dana rijeka i Svjetskog dana voda - pripovjedanje priče za odrasle u Knjižnici i čitaonici Slunj, 19. 3. u 18 h

 

Gradska knjižnica “Ivan Goran Kovačić” će gostovati u Knjižnici i čitaonici Slunj 19.3. u 18 sati s ciklusom pripovijedanja (storytelling) za odrasle “U društvu ugodnom… pričamo zeleno!” kojem su okosnica autorski zapisi Karlovčanke Biserke Schmuck.

Cilj ovog ciklusa socijalno je povezivanje individualnih slušatelja, produbljivanje znanja o ispričanoj tematici iz prošlosti ili sadašnjosti i integraciju u budućnost, povezivanje iskustava kroz slušanje, promišljanje i zapažanje, te poticanje kognitivnog identiteta. Program je namijenjen odraslim osobama, osobama starije životne dobi, osobama slabog ili oštećenog vida i svima koji vole slušati priče koje su prožete “zelenim” temama.

Biserka Schmuck autorica je nekoliko knjiga i brojnih članaka u stručnim časopisima, autorica je i voditeljica brojnih radijskih emisija s temom zaštite okoliša i prirode te aktivna članica više udruga civilnih društava.

Organizatori Ciklusa su Gradska knjižnica “Ivan Goran Kovačić” Karlovac i Paviljon Katzler 1897, a provedbu podržava i Ministarstvo kulture RH.